1. Anasayfa
  2. Yaşam

Hollywood yıldızından Türkiye’ye destek

Amerikalı sinema yıldızı Drew Barrymore’dan Türkiye’deki depremzedelere  destek... E.T. , 50 ilk öpücük, Charlie’nin Melekleri ve Batman gibi çok sayıda filmde rol alan Barrymore, afet bölgelerine mutfak kurarak yardımlar ulaştıran World Central Kitchen için yardım kampanyası başlattı.

Hollywood yıldızından Türkiye’ye destek
0

Türkiye, 6 Şubat günü merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki peş peşe depremlerle sarsıldı. Yaklaşık 13,5 milyon kişinin yaşadığı 10 ile yayılan depremlerde binlerce bina enkaz haline gelirken, 35 binin üzerinde can kaybı yaşandığı. Depremin ilk gününden itibaren Türkiye’nin dört bir yanından insanlar, yardım için seferber oldu. Kimisi deprem bölgesinde kimi enkaz çalışmalarına, kimi ise gıda ve kıyafet yardımında bulundu. Yaşanan büyük felakete dünya da kayıtsız kalmadı ve Türkiye’deki depremzedeler için yardıma koştu.

 

Dünyaca ünlü oyuncudan kampanya

 

Hollywood yıldızı Drew Barrymoore da Türkiye’deki deprem mağdurları için harekete geçti. E.T. , 50 İlk öpücük, Charlie’nin Melekleri, Çığlık ve Batman gibi çok sayıda filmde ro alan ve son dönemde televizyon şovuyla ekrana gelen Barrymoore, depremzedeler için sosyal medya hesabından yardım kampanyası başlattı.

 

Hedefi 1 milyon TL

 

Ünlü oyuncu, depremin yaşandığı illerde World Central Kitchen ismiyle mutfak kurarak depremzedelere sıcak yemek çıkaran şef Jose Andreas’ın çağrısını hesabının başına tutturarak yardım kampanyası başlattı. Hedefi 1 milyon TL bağış toplamak olan Barrymoore, yardım çağrısı videosunu “Şef Jose Andreas ve WCK bu dünyada gereken işi yapıyor. World Centreal Kitchen için bir bağış kampanyası başlattı. Eğer imkanınız varsa buradab bağışta bulunabilirsiniz.” notuyla paylaştı. Barrymoore’un bu çağrısının ardından Türkiye’den de çok sayıda teşekkür mesajı yollandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir