1. Anasayfa
  2. Yaşam

Kıvanç Tatlıtuğ Ahbap’tan ayağının tozuyla Türkiye Tek Yürek kampanyasına geldi: Kalbim hiç bu kadar acımamıştı!

Türkiye’yi yıkan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi için Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına bir çok ünlü isimle birlikte ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı. Ahbap Derneği için Haluk Levent’e destek olan Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca ile birlikte yardım kampanyası yürüten ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yardım kampanyasına gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Kıvanç Tatlıtuğ da Türkiye Tek Yürek kampanyası için stüdyoya gelerek destek verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ Ahbap’tan ayağının tozuyla Türkiye Tek Yürek kampanyasına geldi: Kalbim hiç bu kadar acımamıştı!
0

Kahramanmaraş’da 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde deprem 10 ilde yıkım ve can kayıplarına neden oldu. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremde binlerce bina yıkılırken hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bini geçti. Kıvanç Tatlıtuğ baktığı yardım telefonları ile ilgili Türkiye Tek Yürek kampanyasında şunları söyledi:

“Ayağımın tozuyla geldim dedi. Öncelikle herkesin başı sağ olsun hayatım boyunca kalbim canım fiziksel olarak hiç bu kadar acımamıştı. Onu söyleyeyim. Bağış yapanlar; Mehmet Önder adında TIR şoförü kendi biriktirdiği 13 bin lirasını yardımda bağış olarak kullandı. Zeynep Meryem Torun 7 yaşında. Kendi harçlıklarından biriktirdiği 200 lirasını bağışladı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir