1. Anasayfa
  2. Bilgi

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent Hatay’da yaşanan dehşeti paylaştı: Offff çok bina gitti çok çok!

Son dakika haberine göre; Hatay’da deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle hasarlı binalarda yıkılma olduğu belirtildi. Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki durumu “Offf Çok bina gitti çok çok” diyerek duyurdu…

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent Hatay’da yaşanan dehşeti paylaştı: Offff çok bina gitti çok çok!
0

Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamaya göre Hatay Samandağ’da bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 6.4 olarak açıklandı. Deprem Hatay dışında Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Adıyaman bölgelerinde de hissedildi…

Kandilli Rasathanesi depremin saatini 20:04 olarak açıklarken derinliğinin ise yer yüzünün 7.7 kilometre altında olduğunu açıkladı.

Haluk Levent: Offff çok bina gitti çok çok

Deprem bölgesinde olan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent  sarsıntının çok şiddetli olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabı Twitter’dan yaşananları paylaşan Haluk Levent çok sayıda binanın yıkıldığını belirterek “Offff çok bina gitti çok çok” diye paylaşımda bulundu.

Deprem bölgesinde büyük panik

Hatay başta olmak üzere deprem bölgesindeki 11 ilde 6.4 büyüklüğündeki deprem çok şiddetli hissedildi. Binaların yıkılması üzerine panik daha da arttı.

“Her yerde yaralılar var”

Haluk Levent yaptığı ikinci paylaşımda her yerde ambulanslar olduğunu belirterek “Her yerde Ambulans sesleri, Yaralılara Allah yardımcı olsun” mesajı paylaştı.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir