1. Anasayfa
  2. Yaşam

Hacer Çınar kimdir? Hacer Çınar hangi partili nereli kaç yaşında?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlatıp “Ahlaksız pislik adam” diyen Hacer Çınar gündem oldu. Peki Hacer Çınar kimdir? Hacer Çınar nereli, kaç yaşında evli mi? Hacer Çınar hangi partiden eğitim durumu ne? İşte Hacer Çınar’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı konuşmasıyla ağlatmıştı! Erdoğan'a "Allah'ım benim ömrümü ona ver" sözleriyle gündem olmuştu. İşte Hacer Çınar hakkındaki detaylar…

Hacer Çınar kimdir? Hacer Çınar hangi partili nereli kaç yaşında?
0

Bolu Belediyesi’nde AK Parti meclis üyesi Hacer Çınar, belediye başkanı Tanju Özcan’a su şişesi fırlattı, ‘ahlaksız, pislik adam’ dediği duyuldu. Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisi’nde, AK Parti grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki tartışma çıktı. Bu sırada AK Parti Meclis Üyesi Hacer Çınar, Özcan’a su şişesi fırlattı.

Sosyal medyada gündem oldu

Bolu Belediye Meclisi’nde yaşanan olayın ardından Hacer Çınar gündem oldu. İnternet üzerinden vatandaşlar Hacer Çınar kimdir? Hacer Çınar nereli, kaç yaşında, evli mi? sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

Hacer Çınar kimdir?

Hacer Çınar 1970 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Sağlık ve hizmet sektöründe uzun yıllar taşeron işçi olarak çalıştı. Ardından sendika üyesi oldu ve sendikalarda yöneticilik yaptı.

Hacer Çınar, Hizmet – İş Sendikası Bolu İl Başkanlığı görevinde bulundu.

HAK-İŞ Bolu Şube Başkanı aynı zamanda Öz Sağlık Sendikası Bolu Şube Başkanlığı görevini yürüten Hacer Çınar,  Bolu Belediyesi AK Parti Meclis Üyesidir.

Hacer Çınar Aktif Ev Hanımları Derneği üyesidir.

Hacer Çınar ile Tanju Özcan daha önce de tartışmıştı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, belediye meclisindeki toplantı sırasında el kaldıran meclis üyesi Hacer Çınar’a “Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor” sözleri ile gündeme geldi. Koruma kararı aldırmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı okuduğu mektupla ağlatmıştı

Hacer Çınar 2016 yılında 5’inci Uluslararası Kadın Emeği Buluşması toplantısında Erdoğan yazdığı ve okuduğu mektupla gündeme gelmişti. O dönem Bolu’da Köroğlu Devlet Hastanesi’nin Veri Hazırlama Birimi’nde taşeron işçi olarak çalışan Hacer Güngör, yaklaşık Başbakanlığı döneminde geçirdiği rahatsızlığın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı mektubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda okumuştu. Çınar toplantıda , “Allah’ım Cumhurbaşkanımıza hayırlı, uzun ömür ver. Hizmetlerini tamamlamasını nasip et. Ülkemizin, insanlığın ve İslam aleminin ona ihtiyacı var. Şayet buna ömrü vefa etmeyecekse ve benim ömrüm var ise Rabbim lütfen benim ömrümü ona ver. Ömrüm size annenizin ak sütü gibi helal olsun. Benim iki tane yavrum var. Onlara herkes annelik yapabilir. Fakat benim güzel yurduma, insanlığa ve İslam’a herkes güzel hizmet edemez” sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ağlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
İstanbul depremi için geri sayım başladı! Peki binanızın zemini depreme ne kadar dayanıklı? Adresinizden binanızın zemin yapısına bakın!

Hacer Turan’ın Bolu Belediye Meclis Toplantısı’nda Tanju Öcan’a su şişesi fırtlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Tanju Özcan sosyal medya hesabından o görüntüyü paylaştı. İşte o görüntüler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir