1. Anasayfa
  2. Bilgi

Basel - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor maçı şifresiz mi?

UEFA Konferans Ligi play-off turunda yer alan temsilcimiz Trabzonspor, Basel'e konuk olacak. Trabzonspor İsviçre'de de kazanarak tur atlamak istiyor. Kritik mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz'un yönetecek. yönetimindeki Trabzonspor ilk maçı 1-0 kazanmıştı. Peki Basel Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmasının muhtemel 11'leri ve yayın saati ile şifreli mi yayın ve hangi kanalda olacağı futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Basel - Trabzonspor maçı ne zaman? TS maçı saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Basel – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor maçı şifresiz mi?
0

UEFA Konferans Ligi’nde heyecan devam ediyor. Play-off turunda Trabzonspor, İsviçre temsilcisi Basel’e konuk olacak. İlk maçta sahadan 1-0 galip ayrılan Fırtına, deplasmanda da kazanmak ve tur atlamak istiyor. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Basel – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Acun Ilıcalı açıkladı Basel Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak

Basel – Trabzonspor maçı Exxen’de şifreli olarak yayınlanacaktı. Ancak Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada maçın şifresiz olarak yayınlanacağını reklam gelirlerinin de depremzedelere bağışlanacağını duyurdu. Basel Trabzonspor maçı bu nedenle 23 Şubat Perşembe günü saat 23:00’te TV8’de canlı yayınlanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir