1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Çöp Adam bu akşam var mı? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? 22 Şubat Star TV yayın akışı

Çöp Adam bu akşam var mı? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? 22 Şubat Star TV yayın akışı
0

Çöp Adam bu akşam var mı? Çöp Adam yeni bölümü ne zaman? 22 Şubat Star TV yayın akışı

Çöp Adam dizisi yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş depremi ile sarsılan Türkiye’de dizi yayınları bir süreliğine iptal edilmişti. Peki bu akşam Çöp Adam var mı yok mu? Çöp Adam başladı mı? Adam yeni bölümü ne zaman? Star TV 22 Şubat yayın akışı yenilendi…

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun paylaştığı Çöp Adam dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Çöp Adam dizisinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz kaleme aldı. Peki Çöp Adam dizisi 22 Şubat var mı, yeni bölüm ne zaman saat kaçta? Çöp Adam dizisi yeni bölümüyle 22 Şubat 2023 Çarşamba günü Star TV yayın akışında yer alıyor.

Çöp Adam dizisinin yeni bölümü saat kaçta?

İzlenme rekorları kıran ve her çarşamba Star TV ekranlarında yer alan Çöp Adam dizisinin yeni bölümü Star TV yayın akışına girdi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çöp Adam dizisinde Sedef Avcı, Elçin Afacan, Füsun Demirel, Salih Kalyon gibi birçok ünlü ismin yer aldığı Star TV’nin yayın akışına göre Çöp Adam’ın yeni bölümü bugün ekrana gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI! 22 Şubat 2023 ÇARŞAMBA

07:00 Star-NTV Ortak Yayın

09:30 Sabahın Sultanı Seda Sayan

13:00 Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde

16:00 Söz

17:00 Dünden Sonra Yarından Önce

18:15 Star Haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir