1. Anasayfa
  2. Yaşam

Haluk Levent: Kızılay’dan konserve ve gıda da satın aldık!

Kızılay'ın AHBAP Derneği'ne çadır satması gündemdeki yerini korurken Haluk Levent'ten yeni bir açıklama geldi. FOX TV’ye konuk olan Haluk Levent, "Kızılay'dan barbunya, konserve aldık" dedi. Yayından sonra sosyal medyada hesabından bir paylaşım daha yapan yapan Levent, "Kızılay Lojistik A.Ş den 30 bin adet 4 kişilik bir ailenin 3 öğünlük yemeğini karşılayan ve 1 yıl bozulmayan gıda satın aldık." ifadelerini kullandı.

Haluk Levent: Kızılay’dan konserve ve gıda da satın aldık!
0

Haluk Levent, FOX TV’de katıldığı canlı yayında Kızılay’dan gıda malzemeleri aldıklarını da belirtti. Levent açıklamasında “Kızılay en başta bir besin kurumudur. Biz de onlardan yemek aldık, zaten ahlaki oluyor. Bu yemeklerden satın alabiliyorsunuz, konserveler yapabiliyorsunuz. Kızılay’dan barbunya, konserve aldık. Muhatap ben miyim? Bir dakika bile önemli. Kızılay yönetimi karar alır, parayı iade eder. Onu ben bilemem” dedi.

Açıklamasının canlı yayının sonuna denk geldiğini belirten Levent, programın ardından sosyal medya hesabı Twittter’dan bir paylaşım yaptı. Levent’in sosyal medya paylaşımında, “Canlı yayın bitti. Açıklamaya zaman kalmadı. Kızılay kurumunun alt iştiraki olan Kızılay Lojistik A.Ş den 30 bin adet 4 kişilik bir ailenin 3 öğünlük yemeğini karşılayan ve 1 yıl bozulmayan gıda satın aldık. Canlı yayın sonuna denk geldi. Bilginize.” ifadeleri yer aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir