1. Anasayfa
  2. Yaşam

Okan Tüysüz’ü depremle ilgili o soru küplere bindirdi! Sonunda dayanamadı: Böyle bir soruya…

Türkiye deprem felaketiyle sarsıldı. Olası depremlerle ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmeler yapan uzmanlardan Prof. Dr. Okan Tüysüz’e öyle bir soru geldi ki… Tüysüz o soruları görünce çileden çıktı: Böyle bir soruya cevap verilir mi?

Okan Tüysüz’ü depremle ilgili o soru küplere bindirdi! Sonunda dayanamadı: Böyle bir soruya…
0

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden oldu. 45 binin üzerinde insan depremde hayatını kaybetti.  Türkiye’nin en büyük gündem maddesi deprem! Yaşadıkları yerde deprem riskini araştıran vatandaşlar uzmanlara sosyal medyadan sorular yöneltiyor.  Sosyal medya hesabı twitter’dan vatandaşların deprem konusunda merak ettiği soruları yanıtlayan deprem uzmanı Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz elinden geldiğince tüm soruları bilgi kaynağı oluyor. Ancak bazı sorular uzmanları da çileden çıkarıyor. O sorulardan birisi de Prof. Dr. Okan Tüysüz’ü adeta küplere bindirdi. Tüysüz’e deprem bölgesindeki birçok vatandaştan “Eve girebilir miyiz” şeklinde sorular geldi.

Böyle soruya cevap verilir mi?

Prof. Dr. Okan Tüysüz sorulara tepki gösterip şu mesajı paylaştı:

“Çok soru geliyor eve girelim mi diye. Böyle bir soruya cevap verilir mi sizce? Böyle bir sorumluluğu alacak birisi var mıdır? Bulunduğunuz yeri, evinizin kalitesini bilsem bile cevap veremem”

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir