1. Anasayfa
  2. Bilgi

Kahramanmaraş depremini 15 gün önce haber vermişti… Uzman isim bu kez Ege’yi uyardı!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 15 gün önce sosyal medya hesabından bölgede büyük bir deprem beklendiğini duyuran Serkan İçelli bu kez Ege için bir paylaşım yaptı. İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Kütahya, Afyon, Denizli, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik illerinde yaşayanlara uyarı geldi. Ege denizinde yeni bir hareketlenme başladığını belirten deprem uzmanı İçelli “Kabukta birikinti ve akım formları denizden gelecek 6 üzeri depremlere hazır olmalıyız” dedi.

Kahramanmaraş depremini 15 gün önce haber vermişti… Uzman isim bu kez Ege’yi uyardı!
0

Deprem uzmanı Serkan İçelli sosyal medya hesabından Ege’deki  hareketlilikle ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem öncesi uyarıda bulunan Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı İçelli Ege Denizi’nin tabanına yeni bir hareketlenme olduğunu belirtti. İçelli sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaparak Ege için deprem uyarısı yaptı:

Rica ediyorum güncel veri paylaşıyorum! Ege denizi içinde Ofiyolitik kayaçların(okyanusal kabukta birikinti kisim) deformasyon gürültü spectrumları ve yer akım formları sürekli olarak denizden gelecek 6 üzeri #deprem lere hazır olmamız konusunda bizleri uyarıyor. Yeni bir durum.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir