1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

İzleyiciler çileden çıktı

Show Tv’de ekrana gelen ve RTÜK’ten aldığı ceza nedeniyle 2 hafta seyircisiyle buluşamayan sevilen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nin fragmanı yayınlandı. 5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 24’ncü bölümün fragmanı ise izleyicileri şimdiden çıldırttı.  

İzleyiciler çileden çıktı
0

Başrollerini Barış Atay, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen’in paylaşltığı Show Tv’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 24’üncü bölümünün yeni fragmanı yayınlandı. Doğa’nın yaşadıkları ise izleyicileri şimdiden çileden çıkarttı.

Nursema artık bekar

5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 24’ncü bölümün ilk fragmanında Doğa ile Fatih yine kavga ediyor, Nursema artık nihayet boşanıyor, Ecem ayrıldığı sevgilisi Kayhan ile ilgili onu haspse attıracak evrakları Ömer’e teslim ediyor, Fatih yalnız gittiği davetten oto galeride çalışan Aylin ile beraber ayrılıyordu.

“Ne var halimde?”

Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümün ikinci fragmanında ise yine ipler geriliyor. Fatih ile bir davete gidecek olan Doğa’nın kıyafetini beğenmeyen Pembe Hanım “ayıp” diyerek eleştiriyor. Doğa ise kayınvalidesine “Ayıp mı ne var halimde?” diye tepki gösteriyor. Bunun üzerine Fatih ise Doğa’ya “Vallahi bıktım usandım senin kaprislerinden artık” diyor. Doğa’ya gösterilen bu tepkiler ise şimdiden izleyicileri çıldırttı.

RTÜK kararı durduruldu

Yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı dram türündeki dizi Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç(Ömer), Evrim Alasya(Kıvılcım), Settar Tanrıöğen(Abdullah), Sıla Türkoğlu(Doğa), Sibel Taşçıoğlu(Pembe), Doğukan Güngör(Fatih), Müjde Uzman (Alev) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez) gibi isimler yer alıyor. Diziyle ilgili bir süre önce Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), “Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez” yayın ilkesinin ihlali gerekçesiyle 1,5 milyon TL para cezası ile 5 kez yayın durdurma cezası vermişti. ShowTv ise 2 hafta boyunca izleyicisiyle buluşamayan fenomen diziyle ilgili televizyon tarihinde daha önce uygulanmamış bu tartışmalı cezaya itiraz etti. Ankara Bölge İdare Mahkemesi RTÜK’ün aldırdığı kararı bozup yürütmeyi durdurmasıyla da dizi 28 Nisan’da izleyicisiyle buluşmuştu.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir