1. Anasayfa
  2. Magazin

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanmak için neden Adalar’ı seçti? Sebebi belli oldu!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç rüya gibi düğünün ardından 8 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı aldı. Ünlü çift bugün Adalar Adliyesi’nde tek celsede boşandı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un boşanmak için neden Adalar’ı seçtiği merak ediliyordu. Ünlü çiftin neden boşanmak için Adalar Adliyesi’ni seçtikleri sorusunun yanıtı belli oldu…

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanmak için neden Adalar’ı seçti? Sebebi belli oldu!
0

Ünlü oyuncular Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 28 Ağustos 2022’de rüya gibi bir düğünle evlendi. Tüm magazin dünyası ve hayranları evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Çift, yaptıkları ortak açıklamada, “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldık” demişti.

Tek celsede boşandılar

Oğuzhan Koç’un avukatı Ayşegül Mermer aracılığı ile Demet Özdemir’e anlaşmalı boşanma davası dün Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya Oğuzhan Koç Avukatı Ayşegül Mermer ile gelirken Demet Özdemir’de yine avukatı ile duruşmadaki yerini aldı. Ünlü çift duruşma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçındı.

Boşanmak için Adalar Adliyesi’ni neden seçtiler?

Ünlü çiftin boşanmak için Adalar Adliyesini seçmesi dikkat çekmişti. Oğuzhan Koç’un Avukatı Ayşegül Mermer boşanma davasını Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi’ne açtı. Çiftin boşanmak için Adalar’ı neden seçtiği merak konusu olmuştu. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Adalar Adliyesi’nde boşanmasına anlam yükleyenler bile oldu. Oysa gerçek çok farklıydı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Terzi dizisi kimin hayatını anlatıyor? Terzi dizisi gerçek hikaye mi, konusu ne?

Hızlı bitsin diye Adalar’ı seçtiler

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un boşanma yolunda dönüşünün artık olmadığı ve magazin gündemini daha fazla meşgul etmemek için en hızlı şekilde boşanmak istedikleri öğrenildi. Avukatlarına bu yönde istekte bulunan çiftin bu nedenle İstanbul’un en sakin adliyesi olan Adalar’ı seçtiği ve bu sayede duruşma gününü daha yakın tarihe çıktığı belirtildi. Çiftin yoğun ilgiden uzak kalmak için de yine Adalar Adliyesi’ni sakin olması sebebiyle seçtiği öğrenildi.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir