1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Mehmet Şimşek teklifi kabul etti! Ekonominin başına geçiyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Mehmet Şimşek yeni kabinede ekonominin başına geçiyor...

Mehmet Şimşek teklifi kabul etti! Ekonominin başına geçiyor…
0

Mehmet Şimşek’in yeni cumhurbaşkanlığı kabinesinde yer alıp alamayacağı tartışmaları sürerken Patronlar Dünyası önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Toygun Atilla, Erdoğan ve Mehmet Şimşek arasında Külliye’de gerçekleşen son görüşmenin detaylarını yazdı. Toygun Atilla Mehmet Şimşek’in Recep Erdoğan’a “Ülkem için, vatanım için, göreve hazırım” diyerek ekonominin başına geçme teklifini kabul ettiğini yazdı. İşte o yazıdan bazı bölümler:

Görüşmenin işaret fişeği

Bu görüşmenin işaret fişeği ise aslında cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle ayrılan Recep Tayyip Erdoğan’ın külliye’de yaptığı “balkon konuşmasında” belli olmuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, ilk önceliklerinin “ekonomi” olduğunu vurgulayarak, hayat pahalılığı, enflasyonla mücadeleye ilk dakikadan itibaren başlayacaklarını söylemişti.

İLK GÖRÜŞMESİNİ, MEHMET

Ankara’da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Mehmet Şimşek ekonominin yeni patronu olduğu  Mehmet Şimşek, Erdoğan’ın, “ekonominin başına geç” teklifini “Bu bir vatan görevi, ülkem için göreve hazırım” sözleri ile kabul etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir