1. Anasayfa
  2. Dizi ve Sinema

Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2. Sezonu bitirdiğini duyurdu: Ekmeğimi yine taştan çıkardım

Cem Yılmaz “Ekmeğimi taştan çıkardım” diyerek Erşan Kuneri 2. Sezon paylaşımı yapı: Çok Mutluyum Erşan Kuneri’yi bu gece bitirdim…

Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2. Sezonu bitirdiğini duyurdu: Ekmeğimi yine taştan çıkardım
0

Cem Yılmaz merakla beklenen Erşan Kuneri 2. Sezonunun yazımını bitirdiğini duyurdu. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “3 ay boyunca tam 320 sayfa 8 bölüm Erşan Kuneri Yazdım ve bu gece bitirdim” mesajıyla dizi severleri heyecanlandıran duyuruyu yaptı. Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2. Sezonun çekimlerinin başlayacağı tarihi de açıkladı.

Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri’nin 2. sezonunun hazırlıklarının başladığı geçtiğimiz günlerde duyuran Cem Yılmaz dün yazım aşamasının bittiğini açıkladı.  Cem Yılmaz’ın imza attığı ‘Erşan Kuneri’ dizisi yayınlandığı Netflix Türkiye’de en çok izlenen yerli içerik oldu.

Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2. Sezonunun yazımını bitirdiğini ınstagram hesabından duyurud. Cem Yılmaz paylaşımında şu mesaja yer verdi: Evet 3 aydır bu masanın köşesinde şu ipadcağızımla ekmeğimi yine taştan çıkardım. Tam 320 sayfa 8 bölüm Erşan Kuneri yazdım bu gece bitirdim mutluyum…Haftaya ekip arkadaşları ile buluşup üzerinde konuşacağız. Erşan Kuneri 2. Sezon Kötü yol Kaymak Zamanı  hamurişi yaprak sarması, acı baba, şeker paşa, filmleri ve Nekes Hayat müzikli Kaberesi ile fena geliyor…1984-85 ve 86’ya damga vuran filmlerimle sizlerin huzurundayım…

Cem Yılmaz, platformda dizi, film ve stand-up projelerinin yer aldığı toplamda 6 projeye imza atacak. Yılmaz, Erşan Kuneri’nin 2. sezonu dahil olmak üzere toplamda 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up projesi yapacak.

Dijital platform üzerinden yayınladığı Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonuna başladığına dair paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, yanına ilk sezonda da kadroda izlediğimiz Bülent Şakrak’ı aldı. Şakrak da Cem Yılmaz ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak 2. Sezon Eşan Kuneri’yi duyurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir