1. Anasayfa
  2. Bilgi

Meteoroloji İstanbul içi uyarı yaptı! Sel felaketi yaşayan Karadeniz’den sonra İstanbul’a geliyor… Perşembe ve cumaya dikkat!

Karadeniz Bölgesi'nde 2 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken Meteoroloji'den İstanbul için de uyarı geldi. İstanbullular dikkat! Perşembe ve Cuma günü sağanak yağmur geliyor…

Meteoroloji İstanbul içi uyarı yaptı! Sel felaketi yaşayan Karadeniz’den sonra İstanbul’a geliyor… Perşembe ve cumaya dikkat!
0

Karadeniz’de AFAD’ın ve Meteorloji’nin yaptığı peş peşe uyarılar sonrası sel felaketi yaşandı. Etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi, birçok ilde sel felaketi yaşandı. Amasya’da sele kapılan iki kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı, Samsun’da 1 kişi yaşamını yitirdi. Sağanak yağış bazı bölgelerde ulaşımda aksamalara neden olurken tarım arazileri sular altında kaldı. AFAD’dan yapılan son uyarıda ise devam eden yağışlar nedeniyle sel ve heyelana karşı tedbirli olunması istendi.

İstanbul’a sağanak geliyor…

Sağanak yağışın rotası bu kez İstanbul’a döndü. Meteoroloji uzmanları son hava tahminlerine göre Perşembe ve Cuma günü İstanbul’da sağanak yağmur beklendiğini duyurdu. Marmara Bölgesi’nde özellikle İstanbul’da Cuma günü sağanak yağmurun etkili olacağı belirtildi. İstanbulluların Perşembe ve Cuma günü sel, su baskını gib olaylara karşı dikkatli olması tavsiyesinde bulunuldu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir