1. Anasayfa
  2. Yaşam

İstanbul Boğazı’ndaki dev futbol topunu görenler şoke oldu! Gemiler bile yanında minicik kaldı…

Şampiyonlar ligi finalinde Manchester City ile Inter’in karşı karşıya geleceği İstanbul'da boğazda dev futbol topunu görenler gözlerine inanamadı. İstanbul Boğazı’ndaki gemiler bile Şampiyonlar ligi için özel hazırlanan dev futbol topunun yanında küçücük kaldı… O görüntü sosyal medyada viral oldu...

İstanbul Boğazı’ndaki dev futbol topunu görenler şoke oldu! Gemiler bile yanında minicik kaldı…
0

Dünya’nın gözü İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2022-23 sezonunun şampiyonun belirleneceği finalde. Bugün saat 22.00’de tüm dünya  İstanbul Olimpiyat Stadı’ndaki Manchester City ile İnter arasındaki dev maçı takip edecek.

Polonyalı hakem Szymon Marciniak’ın yöneteceği maçta 2021’de finalde kaybeden, geçen sene yarı finalde elenen Pep Guardiola, City’ye ilk Devler Ligi zaferini yaşatmak için sahaya çıkacak. Daha önce 3 kez kupaya uzanan Inter cephesinde ise Simone İnzaghi hem 13 yıllık özlemi gidermeye hem de bu başarıya ulaşan ilk İtalyan olmaya çalışacak.

İstanbul Boğazı’ndaki dev şampiyonlar ligi topu gündem oldu

İstanbul’daki dev final için özel hazırlıklar yapıldı. Bunlardan birisi de İstanbul’u simgeleyen şampiyonlar ligi finali için özel tasarlanan futbol topları oldu. İstanbul Boğazı’nda Ortaköy açıklarında finalde oynanacak futbol topunun devasa büyüklükte şişme maketi sergilendi. Sosyal medyada birçok kişinin paylaştığı görüntü ilgi çekti.

Sanal mı gerçek mi?

Sosyal medyada dev futbol topunun sanal mı gerçek mi olduğu tartışmaları çıktı. Bazı kullanıcılar futbol topunun gerçek olduğunu söylerken bazıları ise sanal olduğunu iddia etti.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir