1. Anasayfa
  2. Yaşam

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer olmuştu… İsmail Kartal biletini kesti! Ülkesine dönüyor…

Fenerbahçe'de, İsmail Kartal yönetiminde yeni kadroda kalacak ve gidecek isimler belli olmaya başlıyor. Takımda kalacak ve yeni katılacak transfer çalışmaları devam ederken İsmail Kartal’ın gözden çıkardığı isimler de tek tek belli olmaya başladı. Son dakika haberlerine göre İsmail Kartal'ın gözden çıkardığı yıldız isme talip çıktı… Ülkesine dönüyor…

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer olmuştu… İsmail Kartal biletini kesti! Ülkesine dönüyor…
0

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonda büyük hayal kırıklıkları yaşadı. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan sarı lacivertliler bir yandan yeni transfer çalışmalarına hız verirken bir yandan da takımda İsmail Kartal’ın istemediği isimlerle yolları ayırmanın formüllerini arıyor…

Şampiyonluk hasretine yeni sezonda son vermek isyenen Kanarya’da geride kalan sezonun ardından Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile yollar ayrıldı ve yerine eski teknik direktör İsmail Kartal getirildi.

İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe’de kadroda büyük değişiklikler bekleniyor. İsmail Kartal’ın şampiyonluk planında yepyeni bir kadro kurmak istediği öğrenildi. Bu nedenle de Sarı lacivertlilerde birçok oyuncuyla yolların ayrılması gündemde.

Brezilya Basını transferi yazdı

İsmail Kartal’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolculardan birisi ise Willian Arao. Fenerbahçe’de yolların ayrılması beklenen futbolcuya eski kulübü Corinthians talip oldu. Brezilya basınına yansıyan haberlere göre; kadrosunu güçlendirmek isteyen Sao Paulo ekibi, Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusuna göz koydu. Sarı-lacivertliler, 3 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde sambacının satışına onay verecek.

Haberde; teknik direktör Vanderlei Luxemburgo’nun Arao’yu çok istediğine vurgu yapıldı. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu geride kalan sezon başında Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer oldu. Ancak yıldız futbolcu bekleneni veremedi.

Arao kariyerine Sao Paulo altyapısında başladı. Ardından sırasıyla ülkesinin; Corinthians, Portuguese, Chapecoense, Atletico, Botafogo ve Flamengo takımlarında forma terletti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir