1. Anasayfa
  2. Yaşam

Arda Güler neden Barcelona yerine Real Madrid'i seçti?

Arda Güler Real Madrid'i seçti. Barcelona transferi bitirdi derken Arada Güler'in Real Madrid ile anlaştığını yazan İspanyol basını detaylara da yer verdi. Peki Arada Güler neden Real Madrid'i seçti? Arda Güler Real Madrid transferinden ne kadar kazanacak? Real Madrid Fenerbahçe'ye Arda Güler için ne kadar ücret ödeyecek? İşte detaylar...

Arda Güler neden Barcelona yerine Real Madrid’i seçti?
0

Fenerbahçe’nin ve milli takımın genç yıldızı Arda Güler seçimini yaptı. Arda Güler, Barcelona ve Real Madrid yarışında kazanan belli oldu. ekibini The Athletic’in haberine göre Real Madrid, serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon Euro’dan daha fazla bir bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.

Peki Barcelona’ya bu kadar yaklaşmışken Arada Güler neden Real Madrid’i seçti?

Haberde Real Madrid’in, 18 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe’ye 17.5 milyon Euro’dan daha fazla bonservis bedeli ödeyecek. Real Madrid ayrıca sonraki satıştan da yüzde 20 pay vereceği vurgulandı.

Arda Güler neden Real Madrid’i seçti?

Real Madrid’in son yıllardaki stratejisi olan genç ve yetenekli futbolcuları bulup, parlatması Arda Güler’in seçimini etkileyen durumlardan biri olduğu. Öğrenildi. Barcelona yerine Real Madrid’i seçmesiyle kendisine daha çok forma şansı bulabileceğini değerlendiren genç yıldızın kararında bu durum etkili oldu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir