1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Altın almanın zamanı geldi mi? İslam Memiş rakam vererek açıkladı!

Finans analisti İslam Memiş gram altına yatırım yapacaklara, düğün yapacaklara, altın borcu olacaklara tarih ve fiyat vererek uyardı. Altın almanın zamanı geldi mi? İşte detaylar…

Altın almanın zamanı geldi mi? İslam Memiş rakam vererek açıkladı!
0

Altın ve para piyasalarına yaptığı analizlerle sık sık gündeme gelen Finans Analisti İslam Memiş altın yatırımcılarına hem altın alma zamanını gelip gelmediğini hem de altın alırken fiyatlardaki makas açıklığına dikkat çekip önemli açıklamalarda bulunu.

İşte İslam Memiş’in youtube kanalında yaptığı o açıklamalar:

“Altında 1.930 dolar seviyesinin altına sarkacak mı? 1.930 dolar yönü şağı kırarsa alırım. İki haftadır 1.873 lira seviyesine yükseldi. 1.830 destek seviyeleri var. Şu an gram altın almam. Gram altın TL fiyatında 1820 destek seviyelerini takip edeceğim. Özellikle gram altın yatırımcısı ons atın fiyatlarını takip etmeli.

GRAM ALTIN FIRSAT VEREBİLİR

Gram altın yatırımcısı teknik olarak geri çekilmeleri fırsata çevirebilir. Gram altın yatırımcıları, düğün yapacaklar, orta ve uzun vadeliler, altın borcu varsa işte bu geri çekilmede artık benim altın alma zamanım geldi diye bu tabloyu uygulamalı.

DÜŞÜŞLER KALICI OLMAYABİLİR

Bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını düşünüyorum. Altın alacak arkadaşların artık benim altın alma zamanım yavaş yavaş geldi demesi lazım. Resmi kur tarafında 1776 rakamlarını görüyorsunuz, internette bu fiyatlara sakın aldanmayın. Buralardan alım satım yapayım demeyin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir