1. Anasayfa
  2. Bilgi

Antalya’da okullar tatil mi? Antalya, Alanya, Aksu, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa okullar hangi ilçelerde tatil?

Sağanak yağmur nedeniyle Antalya’da sel yaşandı. Yollar sel sularıyla doldu bir çok araç ve sürücü yollarda mahsur kaldı. Valilikten son dakika okullar tatil açıklaması geldi. Peki Antalya’da okul tatil mi? Okullar tatil edildi mi? Antalya hangi ilçelerde okullar tatil?  Alanya, Aksu, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa okullar tatil mi? Antalya okullar kaç gün tatil?

Antalya’da okullar tatil mi? Antalya, Alanya, Aksu, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa okullar hangi ilçelerde tatil?
0

Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve sel uyarıları peş peşe geliyor. Yurt genelinde etkili olan yağışlar bazı illerde önlem alınmasına neden oluyor. Antalya için son dakika yağış ve sel uyarısının ardından okullar tatil mi, sorusunun yanıtını da araştırılıyor. İşte Valilikten gelen açıklama.

ANTALYA’DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Antalya’da okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Yağışların etkili olduğu ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya’da yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanıyor. Valilik okulların tatil edilmesiyle ilgili bazı ilçeler için açıklamada bulundu.

ANTALYA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya Valiliği’nden yapılan açıklamada “İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle; 5 merkez ilçemizde (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

ANTALYA’DA BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kuvvetli yağış uyarılarının ardından Antalya’da gece saatlerinde başlayan sağanak etkisini sürdürüyor. Kentin birçok noktasında kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşandı. Antalya’daki vatandaşlar kuvvetli yağış ve selin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşırken, sosyal medya platformu X’de Antalya gündemin ilk sırasına yerleşti. Sosyal medyada Antalyalılar “Doğduğumdan beri bu şehirdeyim böyle bir gece yaşamadım” , “Durum çok ciddi, bu bir doğal afet” mesajlarını paylaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir