1. Anasayfa
  2. Bilgi

CHP Avcılar belediye başkan adayı Utku Caner Çaykara kimdir?

CHP’nin Avcılar Belediyesi başkan adayı Utku Caner Çaykara oldu. CHP’nin Avcılar örgütünde, mevcut başkan Turan Hançerli ve aday adaylarında büyük tartışma yaratan Utku Caner Çaykara merak konusu oldu. Peki CHP’nin Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çaykara kimdir? Utku Caner Çaykara kaç yaşında, nerelidir? Utku Caner Çaykara ne iş yapıyor, eğitimi nedir?

CHP Avcılar belediye başkan adayı Utku Caner Çaykara kimdir?
0

CHP’de Avcılar Belediye Başkan adayının belirlenmesi krize neden oldu. CHP PM’den Avcılar Belediye Başkan adayı olarak Utku Caner Çaykara ismi çıktı.  Başta mevcut belediye Başkanı Turan Hançerli olmak üzere Avcılar’da CHP ilçe örgütü aday olarak Utku Caner Çaykara’nın gösterilmesine tepki gösterdi.

UTKU CANER ÇANKAYA KİMDİR?

Utku Caner Çanrkaya 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Beykent Üniversitesi Mühendislik – Mimarlık fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve daha sonra İş Sağlığı ve Güvenliği ardından da İşletme Yüksek Lisans programlarını tamamladı.

CHP’nin Avcılar Belediye Başkan adayı Utku Caner Çankaya, lise yıllarından beri Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında siyasete başlayan Utku Caner Çaykara 2015 yılında CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2016-2018 yılları arasında ise Marmara bölgesinden sorumlu CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, 2018 – 2021 yılları arasında CHP Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

GENÇ BAŞKAN ADAYI

Gençlik Kolları Görevinin yanında Türkiye’nin birçok ilinde aktif saha çalışmalarında bulundu. 16. Dönem olağan Gençlik Kolları Kurultayında  MYK Üyeliğine seçildi. Utku Caner Çaykara CHP Gençlik Kolları Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak devam etmekte, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve bağlı bulunduğu meslek odalarında aktif bir şekilde görev almaktadır.

 

 

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir