1. Anasayfa
  2. Bilgi

Feyyaz Uçar ‘elimizde tutmamız zor’ demişti! Semih Kılıçsoy dünya devine…

Beşiktaş’ta son dakika flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fernando Santos ile kötü gidişe son vermek isteyen siyah beyazlılarda Semih Kılıçsoy müthiş performansı ile dünya devlerinin dikkatini çekti. Feyyaz Uçar’ın transfer sinyalini vermesinin ardından dünya devleri Semih Kılıçsoy için dünya devleri sıraya girdi…  Dortmund, Arsenal, Juventus, Atetico Madrid… Semih Kılıçsoy'a hangi takımlar talip? Semih Kılıçsoy hangi takıma transfer olacak? İşte detaylar...

Feyyaz Uçar ‘elimizde tutmamız zor’ demişti! Semih Kılıçsoy dünya devine…
0

 

Trendyol Süper Lig’de toparlanma sürecine giren Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy ile ilgili flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor… Yeni hocası Fernando Santos ile toparlanma sürecine giren siyah beyazlılarda genç yıldız Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştı.

18 yaşındaki futbolcu, 11 maçta 7 gol ve 1 asist üreterek 15 üst düzey ligde skora en fazla katkı sağlayan 18 yaş altı oyuncu olurken, dev kulüpleri de peşine taktı.

Avrupa’dan da birçok kulübün radarına giren Semih ile ilgili beklenen haber geldi.

Genç yıldız için dünyanın dev takımları devlere girdi. İşte transfere dair tüm detaylar…

SEMİH KILIÇSOY HANGİ TAKIMA GİDİYOR?

Peki Semih Kılıçsoy’a hangi takıma transfer olacak? Beşiktaşlı futbolseverler bu sorunun yanıtını araştırıyor.  Semih Kılıçsoy için Almanya’dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere’den Arsenal ve Aston Villa, İspanya’dan Atletico Madrid, İtalya’dan da Juventus, Semih için scout ekiplerini görevlendirdi.

Özellikle Dortmund’un, sezon başından beri oyuncuyu izlediği ve bütün şartlarını zorlayacağı, her karşılaşmasına da temsilcisini yollayacağı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir