1. Anasayfa
  2. Bilgi

İstanbul’da TEM bağlantı hangi gişeler kalktı? TEM bağlantı gişeleri ücretsiz mi?

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Uraloğlu İstanbul'da tüm karayollarında gişeler kalkacağını açıkladı. Peki İsbtanbul’da hangi bağlantı gişeleri kalktı? TEM Bağlantı gişeleri ücretsiz mi? Hangi gişeler ücretsiz? Mahmutbey, Samandıra, Kartal, Bahçeşehir bağlantı gişeleri kalktı mı? İşte detaylar…  

İstanbul’da TEM bağlantı hangi gişeler kalktı? TEM bağlantı gişeleri ücretsiz mi?
0

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu İstanbul’da trafiği rahatlatmak için kara yolundaki tüm bağlantı gişelerinin kalkacağını açıkladı. Ayrıca Uraloğlu, TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’nde gişe adaları ve kanopileri kaldırarak serbest geçiş sistemi (SGS) kurduklarını bildirdi.

TEM BAĞLANTI HANGİ GİŞELER KALKIT? İSTANBUL ÜRETSİK BAĞLANTI YOLU GİŞELERİ!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’ndeki düzenlemelere ilişkin paylaşımda bulundu.

Uraloğlu, “Serbest Geçiş Sistemi’yle yol kesimlerindeki gişe adalarını ve kanopileri kaldırarak vatandaşlarımızın hızlı geçişini sağlayacağız” dedi ve ekledi:

“Daha önce trafiğin hızını düşürmek amacıyla gişelerden geçiş sağlarken artık bu uygulamanın yerini serbest geçişe bırakıyor, böylece bu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçiyoruz. SGS’yi önümüzdeki günlerde İstanbul’un 5 farklı gişe bölgesinde daha uygulamayı planlarken trafik akışına da hız katmayı amaçlıyoruz.”

KARA YOLLARININ PROFİLİ ÇIKARILIYOR

“Görüntü Tabanlı Bilgi Yönetim Sistemi’ni (GTBYS) kurduk. Sorumlu olduğumuz 68 bin 640 kilometrelik yol ağımız, panoramik kamera ve mobil lidar teknolojisi ile görüntülendi ve hazırlanan web ve mobil uygulamalar ile kullanıcılara sunuldu. 200 metre çekim menziline sahip lidar verileri, 30 mp panoramik fotoğraflar ve yol profil cihazı ile köprü, trafik levhası, drenaj, sinyalizasyon, otokorkuluk, kaplama gibi 40 kalem envanter türünden yaklaşık 3 milyon envanter bilgisi toplandı.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir