1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Bakan Vedat Bilgin’den heyecanlandıran asgari ücret paylaşımı!

Asgari ücretin bugün açıklanması beklenirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den heyecanlandıran paylaşım geldi. Peki Asgari Ücret ne zaman açıklanacak, asgari ücret ne kadar oldu? İşte detaylar…

Bakan Vedat Bilgin’den heyecanlandıran asgari ücret paylaşımı!
0

Asgari ücretin bugün açıklanması beklenirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den heyecanlandıran paylaşım geldi. Peki Asgari Ücret ne zaman açıklanacak, asgari ücret ne kadar oldu? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücretin bugün 22 Aralık Perşembe günü açıklanacağını duyurdu. Milyonlarca çalışanın ve ailesinin gözü asgari ücret rakamındayken Bakan Vedat Bilgin twitter hesabından heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

TÜRK-İŞ’in 9 bin resti çekip masadan kalktığı asgari ücretle ilgili merak artık zirveye çıktı. Asgari ücretle ilgili milyonların beklediği açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “Büyük ihtimalle yarın (perşembe) asgari ücret konusunu da bakanımla bugün görüşmeleri yapmak suretiyle inşallah açıklayıp onu da yoluna koymuş olacağız” dedi.

Bakan Bilgin paylaştı milyonlar heyecanlandı

Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapacağı asgari ücret konuşmasına kilitlenmişken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den bir asgari ücret paylaşımı geldi. Bakan Bilgin sosyal medya hesabından, “Siz üretin, biz enflasyonla mücadele ederiz… Sıradaki Dosya: Asgari Ücrete Azami Fedakârlık!” paylaşımında bulundu.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir