1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Bir sigara grubu zam, diğeri indirim yaptı! Sigara fiyatları borsa gibi...

Sigara zamları kafa karıştırdı. Bir şirket indirim diğeri zam yaptı... ÖTV artışıyla birlikte sigara fiyatlarına dev zamlar gelmeye başladı. Bir grup önce 10 TL zam yaptı ardından 6 TL indirim yaptı. Ne kadar zam yapacağı merak konusu olan bir sigara şirketi de zam haberini duyurdu. Peki JT, Philip Morris, BAT sigara fiyatları ne kadar? İşte zam ve indirim sonrası güncel sigara fiyatları… 

Bir sigara grubu zam, diğeri indirim yaptı! Sigara fiyatları borsa gibi…
0

Sigara fiyatları son günlerde kafa karıştırıyor. Bir şirket zam haberi açıklıyor bir diğeri önce zam sonra indirim yapıyor. ÖTV artışlarıyla birlikte birçok sigara şirketi markalara 7 ila 10 lira arasında zam yaparken, diğer firmalara oranla daha fazla zam yapan ve bu sebeple tepki çeken bir sigara grubu, fiyat düşürme kararı aldı ve tüm markalarında 6 TL indirim yaptı.

Ötv artışlarının ardından birçok sigara şirketi ürünlerine zam yaparken, bir sigara firması fiyat düşürme kararı aldı ve tüm sigara markalarında 6 TL indirim yaptı. 6 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak yeni fiyat listesine göre, en düşük sigara fiyatı 61 lira, en yüksek fiyat ise 74 lira oldu.

EN UCUZ SİGARA 61 TL

İndirimle birlikte sigara grubundaki en düşük sigara fiyatı 61 TL’ye düşerken, en yüksek fiyatlı ürün ise 74 TL oldu. Bu fiyatlar, önceki zamların ardından tüketicileri sevindirdi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, ÖTV artışının ardından iki sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu.

3 Temmuz’da kesinleşen ÖTV zammı sonrası sigara üreticileri peş peşe zam haberlerini duyurmaya başladı. Philip Morris, JTI ve American Tobacco sigara gruplarının ardından son zam BAT ve TT Gruplarından geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, yarından itibaren geçerli olacak şekilde BAT ve TT grubu tarafından sigaralara zam yapıldığını duyurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir