1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Bitcoin, son 4 ayın en yüksek seviyesine ulaşıyor! 22 bin dolar seviyesini aştı… Peki Bitcoin ve ETH’de yükseliş sürecek mi?

Bitcoin 2023 yılında yükseliş trendini sürdürüyor. Kripto para birimi BTC Ocak ayı itibariyle yükseliş trendine geçti. Geçtiğimiz gün ABD Adalet Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından duyurduğu bir açıklama haberiyle bir anda düşüşe geçen Bitcoin ve alt coinler tutunmayı başardı ve bu akşam yeniden yükselişe geçti. Bitcoin şu sıralar 22 bin 262 Dolar seviyelerinde. Tüm kripto para yatırımcılarının merak ettiği soru şu; Bitcoin’de yükseliş devam edecek mi, kripto paralarda ralli (boğa) başladı mı? İşte detaylar…

Bitcoin, son 4 ayın en yüksek seviyesine ulaşıyor! 22 bin dolar seviyesini aştı… Peki Bitcoin ve ETH’de yükseliş sürecek mi?
0

Bitcoin’de yükseliş trendi başladı. Boğa mı geliyor sorusu yeniden gündeme geldi. Bitcoin bu akşam yükseliş trendine geçti ve yüzde 5’in üzerinde yükseldi. Eylül ayı ortasından bu yana yani 4 ay sonra en yüksek seviyeye ulaştı. Piyasa gözlemcileri, Federal Rezerv’in bir sonraki açıklamalarını izliyor olacak.

Bitcoin, daha geniş kripto para piyasası beklenmedik 2023 rallisine devam ederken, Eylül ortasından bu yana en yüksek seviyesi olan 22.000 doları geçti. Coindesk’in aktardığına göre, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, Perşembe günü geç saatlerde sorunlu kripto para birimi kredi kuruluşu Genesis Global Capital’in ana şirketi Genesis Global Holdco LLC’nin Bölüm için başvurduğu duyuruyu dikkate almayarak, son 24 saate göre yüzde 5,4 artışla 22.387 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu yükseliş kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Ethereum ( ETH ) de Bitcoin gibi yükseliş trendine geçti. ETH yüzde 5,2 artarak 1.640 dolara yükseldi. BTC son yedi günde yüzde 11 arttı ve 2023 yılı için yüzde 34 arttı. ETH geçen hafta yüzde 12 arttı ve 31 Aralık’tan bu yana yüzde 37 arttı. Bu artış kripto para piyasasında boğa dönemi mi geldi, ralli mi başladı? Sorularını gündeme getirdi.

Bitcoin şu sıralar yükseliş trendini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün sert bir düşüş yaşayan Bitcoin bir gün içinde 20.000 dolar seviyesinde tutundu ve yeniden yükseliş trendine geçti. Bitcoin şu sıralarda 22.262 dolar seviyesinde…

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir