1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT'yi açıklayacak! Yaş sınırı gelecek mi?

EYT'de beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile EYT toplantısı yapıyor. Beştepe'deki toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği EYT müjdesini verecek. Peki Cumhurbaşkanı EYT'yi ne zaman açıklayacak, EYT'de yaş şartı var mı? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT’yi açıklayacak! Yaş sınırı gelecek mi?
0

EYT’de son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de EYT toplantısı yapılıyor. Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de yer alıyor. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 19:45’te EYT müjdesini vermesi bekleniyor. Peki EYT kimleri kapsayacak, EYT’de yaş sınırı olacak mı? İşte detaylar… .

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT ile ilgili geçen pazartesi yapılan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızın, emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı yakında tamamlıyoruz. Arzumuz EYT’yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak” ifadelerini kullanmıştı.

Yaş şartı olacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili son açıklamasında yaş sınırı ihtimalinin olduğuna işaret etmişti. Bilgin EYT’de çalışmaların tamamlandığını son sözün Cumhurbaşkanı Erdoğan’da olduğunu belirtmişti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir