1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Doğalgaza zam geldi

Doğalgaza dev zam geldi! Doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar oldu? Doğalgaz yüzde kaç zam geldi? Doğalgaza ne kadar zam geldi. Doğalgaza zam mı geldi?

Doğalgaza zam geldi!
0

Bir zam haberi de doğalgazdan geldi. BOTAŞ konutlarda doğalgaza yüzde 38 oranında zam geldiğini duyurdu.

Bir zam haberi dede doğalgazdan geldi. Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 38, yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküp ve altında olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğal gazın satış fiyatında ise yüzde 33,1 artışa gidildiğini bildirdi.

 

BOTAŞ’ın internet sitesinde ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife tablosu yayımlandı.

Buna göre, ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatı yüzde 38, yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküp ve altında olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğal gazın satış fiyatı ise yüzde 33,1 arttı.

Elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatı ile yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin 1 metreküp ve üzerinde olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğal gazın satış fiyatında değişiklik olmadı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir