1. Anasayfa
  2. Ekonomi

EYT Meclise geliyor mu? Ömer Çelik’in sözleri yanlış mı yorumlandı? EYT sözlerinin arkasından bakın ne çıktı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yaptığı açıklama milyonlarca EYT’lide heyecan yarattı. Bazı medya kuruluşları Ömer Çelik’in partisinin MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis'e sunulacak” sözlerini EYT için söylediği şeklinde yayınladı. EYT’liler bir anda büyük sevinç yaşadı. Ancak Çelik’in sözlerinin yanlış yorumlandığı bu yanıtı bir muhabirin KGF ile ilgili sorduğu soruya verdiği yanıt olduğu öğrenildi.

EYT bugün Meclis’e geliyor mu? Ömer Çelik’in sözleri yanlış mı yorumlandı? EYT sözlerinin arkasından bakın ne çıktı…
0

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yaptığı açıklama milyonlarca EYT’lide heyecan yarattı. Bazı medya kuruluşları Ömer Çelik’in partisinin MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak” sözlerini EYT için söylediği şeklinde yayınladı. EYT’liler bir anda büyük sevinç yaşadı. Ancak Çelik’in sözlerinin yanlış yorumlandığı bu yanıtı bir muhabirin KGF ile ilgili sorduğu soruya verdiği yanıt olduğu öğrenildi.

Milyonların merakla beklediği EYT’de bugün heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “Araya yılbaşı tatili giriyor ama bugün meclise sunuluyor” sözleri EYT için söylediği şeklinde yorumlandı. Bazı medya kuruluşları Çelik’in sözlerini EYT Mecliste diye yayınladı. Bu durum EYT Bekleyen milyonlarca kişinin sosyal medyada yorumlar yapmasına neden oldu.

Ömer Çelik EYT’yi mi kastetti yanlış mı yorumlandı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklaması EYT çalışmasının tamamlandığını ve Meclise sunulacağı yorumuna neden oldu. Ancak Ömer Çelik’in bu sözlerde EYT’yi kastetmediği öğrenildi.

AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis’e sunulacak” sözlerinin EYT için söylediği şeklinde yanlış yorumlandığı aslında Çelik’in aslında başka bir soruya bu yanıtı verdiği öğrenildi. Çelik’in bir muhabirin, “Kredi Garanti Fonu (KGF) ile ilgili düzenleme gerekiyor, Meclis tatile girecek, takvimle ilgili bir plan var mı?” sorusuna “Yasal düzenleme gerekiyor, bu konuyla ilgili bir teklif bu akşam Meclis’e gönderilecek. Tatil sonrası ivedilikle gündeme alınacağını tahmin ediyorum.” Yanıtını verdiği ve sorunun EYT şeklinde anlaşıldığı için yanlış yorumlara neden olduğu öğrenildi.

EYT’liler üzüldü

İlerleyen saatlerde bazı medya kuruluşlarının haberi yanlış servis ettiği anlaşıldı. Sosyal medyada Ömer Çelik’in ilk açıklamalarını okuyunca büyük sevinç yaşadı. Milyonlarca EYT’li Ömerk Çelik’in gerçekte yaptığı açıklamadaki sözlerinin renklikesifler.com’da yayınlanmasından sonra ilk yayılan “EYT bugün Meclise gelecek” haberinin yanlış olduğunu öğrendi. EYT’lilerin umudu yeni yıla kaldı…

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir