1. Anasayfa
  2. Ekonomi

EYT'de yaş şartı belli oldu, İşte EYT'nin çıkacağı tarih! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması! CANLI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğağn milyonların beklediği EYT açıklamasını yapıyor… Yaş şartı var mı? EYT ne zaman yürürlüğe girecek, ilk maaş ne zaman alınacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT açıklamaları…

EYT’de yaş şartı belli oldu, İşte EYT’nin çıkacağı tarih! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan EYT açıklaması! CANLI!
0

EYT’de son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT açıklaması yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beştepe’de Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) merakla beklediği açıklaması başladı.

Beştepe’de emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusundaki düzenleme için zirve yapıldı. Zirveye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldı. Toplantıda EYT’ye son şekiller verildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu. Erdoğan EYT’ çalışmasıyla ilgili yaptığı değerlendirme sonrası kameralar önüne geçti.

Peki EYT’de yaş şartı geldi mi, EYT ne zamana çıkacak, EYT’liler ilk maaşı ne zaman alacak?

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT açıklaması…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a ilişkin toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesiyle ilgili detayları paylaşarak, “2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına ulaşıyor. Yaş sınırı uygulanmayacaktır.  Mali çalışmaları da yaptık. Hemen emekli olmayı tercih etmeyecekler için ayrı bir geçiş hazırlıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir