1. Anasayfa
  2. Ekonomi

EYT’nin açıklanacağı gün belli oldu! Canlı yayında açıkladı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den aldığı bilgiyi canlı yayında paylaştı! EYT’nin açıklanacağı günü söyledi. "EYT’lilere bir müjde vereceğim…” diye duyurdu! İşte EYT'nin açıklanacağı gün...  

EYT’nin açıklanacağı gün belli oldu! Canlı yayında açıkladı…
0

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan yıl bitmeden EYT çalışmasının tamamlanacağını açıkladı. Gelen son dakika bilgisine göre EYT’nin hangi gün açıklanacağı belli oldu.  Habertürk Tv’de canlı yayında Kübra Par EYT’nin çıkacağı günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e sordum diyerek açıkladı.

Çarşamba günü açıklanacak

Kübra Par canlı yayında şunları söyledi:

“EYT’lilere bir müjde vereceğim dedim. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısında dedi ki EYT bu yıl bitmeden yani bugün ayın 26’sı, hafta sonuna kadar tamamlayacaklarını duyurdu. Bu arada muhabir arkadaşlarımız bunu bize son dakika olarak bildirince yayına girerken Sayın Vedat Bilgin’den bir teyit aldım. Sayın Bilgin dedi ki “Cumhurbaşkanı konuşmasında bu yıl içerisinde yani bu hafta bitiririz’ dedi. Ben de kendisine yetişir mi dedim, o da ‘Çarşamba belli olur dedi”

İşte Kübra Par’ın Habertürk TV’deki o açıklamaları 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir