1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İslam Memiş 'Gram altın rekor kıracak' dedi, 3.000 TL’ye çıkacağı tarihi açıkladı!

Altın ve Finans analisti İslam Memiş TCMB’nin faiz kararı sonrası altın, döviz ve piyasalarla ilgili son dakika açıklaması yaptı. İslam Memiş gram altının Mart, Nisan, Mayıs, Haziran’da peş peşe rekor kıracağını söyleyerek 3.000 liraya çıkacağı tarihi verdi…

İslam Memiş ‘Gram altın rekor kıracak’ dedi, 3.000 TL’ye çıkacağı tarihi açıkladı!
0

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Faizi yüzde 45’te sabit tutan Merkez Bankası’nın açıklamasından sonra piyasalar sakin seyretti. Altın ve Finans analisti, para piyasaları yorumcu İslam Memiş faiz kararı sonrası piyasalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı ve gram altında rekor beklediğini duyurdu.

İşte İslam Memiş’in kritik açıklamaları

FAİZ KARARI SONRASI PİYASA SAKİN

“Faiz kararı sonrası piyasaların gelen beklentisi doğrultusunda bir değişikliğe gitmedi. Merkez Bankası politika fazinini yüzde 45’te sabit bıraktı.  Merkez bankasının faiz kararı sonrası piyasalarda olumsuz bir hava olmadı.

DÖVİZ KURLARI FAİZ KARARINI NASIL KARŞILADI?

Yine döviz kurlarında ve altın fiyatlarında sakin seyir devam etti. Yılsonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’ndan bir faiz artırımı beklemelerini söyleyebilirim.”

ALTIN HER AY REKOR KIRACAK

Altın fiyatları bu hafta rekor tazelemeye devam ediyor. Dışarıda ons içeride gram altın yükselişleri devam edecek gibi duruyor. Bugün Kapalı Çarşıda altın tüm zamanların rekoru olarak kayıtlara geçti. Altın fiyatlarında her ay rekor fiyatlarında çok duyacağız.

Gram altında her ay yeni bir rekor haberi gelecek. Mart sonunda 2.150, yaz aylarında düğün sezonunda 2.500 ila 2.700 lira seviyesi yılsonunda ise gram altın 3.000 TL’yi bulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emekliye 11.000 TL seyyanen zam! TBMM’de açıkladı…

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir