1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İslam Memiş “Milletim bu fırsatı değerlendirmeli” dedi ve dünyanın yeni yatırım gözdesini açıkladı! Ne altın, ne gümüş, ne de dolar...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni “sözüm vardı! Deprem nedeniyle erken açıklıyorum. Milletim bu fırsatı kaçırmasın” diyerek dünyanın yeni gözdesi olacak yatırım aracını açıkladı: “Ne altın ne dolar ne de gümüş…  Dünya önümüzdeki üç yıl bunu konuşacak”

İslam Memiş “Milletim bu fırsatı değerlendirmeli” dedi ve dünyanın yeni yatırım gözdesini açıkladı! Ne altın, ne gümüş, ne de dolar…
0

İslam Memiş sosyal medya hesabından yatırımcıları heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz hafta piyasalarda Ons altındaki değer kaybı ile 1.185 TL rekorunu gören gram altın fiyatları zirveden yüzde 7’lik bir düşüş yaşadı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların en çok merak ettiği ‘altın mı, dolar mı’ sorusuna verdiği yanıtla heyecanlandırdı. Memiş, “Milletim bu fırsatı kaçırmasın. Dünyanın yeni gözdesi’ diyerek ilk kez açıkladığı yatırım aracı için “Milletim bu fırsat değerlendirilmeli, 2023-2024’te dünya bunu konuşacak” dedi.

Altın düşerken, dolar/TL kuru 19,30’u görerek yeni rekorunu kırdı. Şimdi ise parasını değerlendirmek isteyen yatırımcıların aklında şu soru var: Hangi yatırım aracı daha çok kazandırır? Altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sonrasında Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak bir açıklama geldi. İslam Memiş, ‘dünyanın yeni gözdesi’ diyerek ilk kez açıkladı.

Dünya kobaltı konuşacak

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İslam Memiş, ‘Sizi bir yatırım aracı ile tanıştıracağım. Sözüm vardı. Deprem felaketi dolayısıyla erken açıklamak istedim. Dünyanın yeni gözdesi KOBALT (Co) olacak. Milletim bu fırsatı değerlendirmeli. 82 bin idi, 35.395’ten kapanış yaptı. 2023-2024’te dünya bunu konuşacak’ ifadelerini kullandı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir