1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İslam Memiş “tepki yükselişi bekliyorum” diyerek açıkladı: Alacaklar elini çabuk tutsun!  

Altın ve Finans analisti, para piyasaları yorumcu İslam Memiş’ten kritik açıklaması geldi! Gram altında yükseliş bandı veren Memiş, “Elinde olanlar satmasın, alacaklar acele etsin…” dedi.

İslam Memiş “Tepki yükselişi bekliyorum” diyerek açıkladı: Alacaklar elini çabuk tutsun!  
0

Altın ve Finans analisti, para piyasaları yorumcu İslam Memiş’ten kritik açıklaması geldi! Gram altında yükseliş bandı veren Memiş, “Elinde olanlar satmasın, alacaklar acele etsin…” dedi.

Altın, dolar, borsa, ve kripto para piyasasında yatırım yapanlar piyasaları dikkatle takip ediyor. Özellikle bu günlerde altında kritik hareketlilikler sürüyor. Serbest piyasalarda şu sıralar gram altın 1.995 liradan alınıp 1.996 liradan satılıyor. Altın 2.000 lira seviyelerinde seyrederken Altın ve Para Piyasaları analisti İslam Memiş’ten çok kritik bir acıkama geldi.

İslam Memiş Youtube kanalından yaptığı açıklamada gram altın için yükseliş beklediğini söyledi. İslam Memiş elinde altın olanlar ve altın almayı düşünenlere altın piyasasındaki son durum ile ilgili yorumlarda bulundu.

İşte İslam Memiş’in o açıkalaması

ONS ALTINDA TEPKİ YÜKSELİŞİ BEKLİYOUM

Ons altın kurlarında bu hafta yükseliş bekliyorum. Tahmin ettiğimiz 2.018 – 2.058 dolar aralığı geçerliliğini korumakta. Bu hafta tepki yükselişi bekliyorum. 2.050 seviyesine yükselmesini bekliyorum. Haftanın ilk işlem günündeyiz, bu hafta tekrar 2.050 dolar seviyesini test etmek isteyen bir ons altın bekliyorum.

“GRAM ALTINDA BU HATA YÜKSELİŞ BEKLİYORUM”

Gram altında takip ettiğim bant aralığı 2.050 lira. Bu hafta yine bu bant aralıklarını takip edeceğiz. Ons altından destek alan altın bu hafta 2.090 lirayı test edebilir. O yüzden elinde altın bulunduran ihtiyacı olan satmamalı. Almak isteyenler de acele etmeli.

GÜMÜŞ’TE YÜKSELİŞ TRENDİ

Gümüş ons fiyatı 22.80 dolar seviyesinde. 23.60 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak bekliyorum. Gümüşün ons fiyatında 1 dolarlık bir yükseliş bekliyorum. Gümüş gram fiyatında ise 1 liralık yükseliş bekliyorum.

thumbnail
Önerilen Yazı
O hesaplama yapılırsa en düşük emekli maaşı 20 bin lira oluyor!   

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir