1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması: “Şuan her şeyden ucuz”

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş borsa, altın ve dövizle ilgili son durumu paylaştı. Elinde altını, borsada hissesi olanlara dikkat çeken uyarı yaptı: “Macera mı arıyorsun? Şuan her şeyden ucuz" 

İslam Memiş’ten son dakika açıklaması: “Şuan her şeyden ucuz”
0

İslam Memiş borsa, altın ve dolardaki son durumu açıkladı. Önemli bir uyarıda bulundu. Elinde herhangi bir yatırım aracı olanların bazılarını satış yaptığına dikkat çeken İslam Memiş sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Geçen hafta serbest piyasalarda dolar/TL 19,99, gram altın 1.343 lira, gram gümüş 16,50 liraya gerilemişti. Aynı haftada 1.380-1.390’dan gram altın, 20,50’den dolar alana “bu balon patlayacak” diye uyarılar yapmıştım. Uyarıları dikkate alıp Cuma günü alan kazandı.

Yükselince satarım düşünce alırım mantığı

Elinde varlığı olan, yüksek fiyatı görünce “Satarım, düştüğünde alırım” diyerek hayal kuruyorsa o kişinin piyasayla alakalı hiçbir şey bilmediği kesindir. Makas aralığı, işçilik, belirsizlik bunlardan haberdar değil. Elinde malın var. Otur işine bak. Macera mı arıyorsun? Sat Yüreğin varsa sat.

Borsada ise 4.500 hedefimiz vardı ve gerçekleşti. 4.500 olduğunda “yeni bir yoruma ihtiyaç var çünkü 4.000 puana kadar düşüş devam edebilir” planımız vardı. Aynen de öyle oldu.

Yıl içinde 6 bin puan seviyesini hedef alarak bugün borsanın her şeyden ucuz olduğunu görüyoruz.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Bu içerikteki bilgiler bir yatırım tavsiyesi değildir (YTD) İslam Memiş’in sosyal medyada tamamen kendi görüşleri ve açıklamalarından derlenmiştir.  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir