1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın… Dev inşaat firmasından 375 bin TL’ye düşük faizle 24 taksitle arsa kampanyası!

Deprem sonrası herkesin aklında bir arsa alıp kendine bahçeli bir ev inşa etmek var. Arsa fiyatlarındaki fahiş artışlar bunu zorlaştırıyor. Ancak bazı firmalar büyük kampanyalar yapıyor. Onlardan birisi de Nef oldu. Nef Türkiye’din dört bir yanında araları çok uygun koşullarla satışa çıkardı. Yüzde 10 peşin 375 bin TL’den başlayan değerli arsalar için düşük faize 24 ay taksit de yapılıyor. Arkadaşını getirene ise bir indirim dah var! Alternatif bir yaşam arayanlar için işte detaylar…

İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın… Dev inşaat firmasından 375 bin TL’ye düşük faizle 24 taksitle arsa kampanyası!
0

Nef Arsa’larda %10 peşinat, %0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 24 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak doğal yaşam alanında sahip olma imkanı sunuyor.

Akradaş indirimi kampanyası başlattı

“Arkadaş indirimi” kampanyasını başlatan Nef, bir arkadaşı veya yakını ile gelen herkesi yüzde 30 indirimle Nef Arsa sahibi yapıyor.”Arkadaş indirimi” kampanyasını başlatan Nef, bir arkadaşı veya yakını ile gelen herkesi yüzde 30 indirimle Nef Arsa sahibi yapıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, hazır arsa modelini geliştiren Nef, Türkiye genelinde arsa sahibi olmak isteyenlere fırsat kapılarını aralamaya devam ediyor. Nef, arsa projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Yüzde 30 indirim kampanyasıyla birlikte 375 TL’den başlayan vadeli fiyatlarla arkadaşı ile gelen herkes birer Nef Arsa sahibi olabiliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir