1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Kabine sonrası Bakan Bilgin "EYT ne zaman?" sorusunu yanıtladı! Yaş şartı var mı?

EYT'de son dakika açıklamaları peş peşe geldi! Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kabine sonrası gelen EYT sorusuna yanıt verdi. Bakan Bilgin "EYT'yi bu hafta açıklayacağız" dedi. Bakan Bilgin yaş şartı için bakın ne dedi?

Kabine sonrası Bakan Bilgin “EYT ne zaman?” sorusunu yanıtladı! Yaş şartı var mı?
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrilmişti. ‘EYT’de yaş sınırı olacak mı?’, ‘EYT ne zaman açıklanacak?’, ‘Başvurular nasıl yapılacak?’ soruları milyonlarca kişi merakla kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına kilitlenmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası EYT ile ilgili yaptığı açıklamada “EYT’yi yakında tamamlıyoruz. Amacımız yılbaşından önce gündemden çıkarmak. Çalışanlarımızın, emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı yakında tamamlıyoruz. EYT’yi yılbaşından önce gündemden çıkaracağız. Küresel krize bağlı artıları telefi edip üzerine çıkana kadar bu çalışmaları sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Kabine sonrası gözler EYT çalışmasının başındaki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e çevrildi. Kabine sonrası gazetecilerin “EYT ne zaman?” sorusunu yanıtlayan  Bakan Bilgin, “Bu hafta açıklayacağız” ifadelerini kullandı. Bakan Bilgin yaş şartı ile ilgili soruya ise “O gün açıklanacak” yanıtını verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir