1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borçlarını silme vaadi! Peki kart borçları nasıl yapılandırılacak?

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için iddialı bir vaadde bulundu. Kredi kartı borçlarının silip devlet hazinesi tarafından karşılanacağını açıklayan Kılıçdaroğlu'nun modelinde borçların nasıl yapılandırılacağı merak konusu oldu. İşte Kılıçdaroğlu'nun Kredi kartı borcu formülü

Kılıçdaroğlu’ndan kredi kartı borçlarını silme vaadi! Peki kart borçları nasıl yapılandırılacak?
0

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size… Vatanını seven sandığa gelsin!” dedi.”

Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı videoda ise şu ifadeler yer aldı; “Zor durumda olduğunuzu biliyorum, borçlarınızı ödemekte zorluk çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki dosyaları da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğiz. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak.

Kemal Kılıçdaroğlu kredi kartlarını nasıl yapılandırıcak?

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek, bu da 36 ay taksitle, faizin tamamı silinecek. Böyle halkımız rahat bir nefes alacak” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir