1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Kripto para piyasasında çok sert düşüş! BTC’de düşüş ne zaman bitecek? Kripto para piyasalarında bahar geliyor mu?

Kripto para piyasasında büyük hayal kırıklığı. Bitcoin düştükçe düşüyor... Bitcoin'de düşüş devam edecek mi? Peki bitcoin ne zaman yükselecek. Beklenen haber geldi!

Kripto para piyasasında çok sert düşüş! BTC’de düşüş ne zaman bitecek? Kripto para piyasalarında bahar geliyor mu?
0

Kripto piyasaları son yılların en ilginç düşüş trendini yaşıyor. Bitcoin’in fiyatında 8 yıl aradan sonra ilk kez 5 hafta üst üste düşüş yaşandı. Kripto para yatırımcılarını kar kara düşündüren düşüşün ne zaman biteceği ve piyasanın yükseliş trendine gireceği tarih merak ediliyor.

Bitcoin’de düşüş devam ediyor. BTC haberimizi yayına hazırladığımız saatlerde 30 bin 333 dolar seviyesine kadar düştü. Tüm yatırımcılar BTC’nin kaç dolar seviyesine kadar düşeceğini merak ediyor.

Yatırımcılar Bitcoin’in neden düştüğünü merak ediyor. Analistler bu konuda çeşitli teoriler ortaya atıyor. Peki Bitcoin piyasası ne zaman düzelecek? Bitcoin kaç dolar seviyesine kadar düşecek?

İşte detaylar

Kripto para piyasasındaki istikrarlı düşüş trendinin sebeplerinin başında ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan Faiz artırımı baş rol oynuyor. FED faizi 50 baz puan artırarak yüzde 1’e yükseltti.
Tüm dünyada olduğu gibi ABD’de de yükselen enflasyonun önüne geçmek için faiz artıran FED enflasyonun düşmemesi üzerine önümüzdeki aylarda faiz artırım eğilimine devam edeceğini açıkladı. Tüm bu gelişmeler üzerine kripto para piyasasında çok büyük satışlar geldi. BTC 30 bin dolar seviyelerine kadar düştü.

Kripto para piyasası ne zaman düzelecek? Bitcoin’de düşüş ne zaman bitecek? Yatırımcılar şimdi bu soruların yanıtını merak ediyor. 2021 yılının sonunda ‘ralli’ bekleyen ve büyük yükleş uman kripto para yatırımcıları yaklaşık 8 aydır büyük hüsran yaşıyor.
Yatırımcılar Bitcoin ne zaman yükselişe geçer? sorusunun yanıtını arıyor. Bitcoin’de sert düşüşler devam eder mi? Bitcoin 28 bin dolar sevileyerine düşer mi?

Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasalarının geleceği yine Ukrayna- Rusya savaşı ve ABD başta olmak üzere tüm dünyayı etkileyen enflasyon ve buna bağlı alınan faiz kararlarına göre şekillenmesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir