1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Motorine indirim geldi mi? Motorin indirim ne zaman geçerli?

Motorin ve benzin fiyatları bir iniyor bin çıkıyor. Vatandaşlar motorine indirim geldi mi? Benzine indirim geldi mi? Sorularının yanıtını arıyor. Peki motorin güncel fiyatları ne kadar? Motorine indirim ne zamandan itibaren geçerli? Benzine indirim geldi mi? İşte güncel akaryakıt fiyatları

Motorine indirim geldi mi? Motorin indirim ne zaman geçerli?
0

Dünya genelinde petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından akaryakıt fiyatları için beklenen indirim haberi geldi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre motorinin litresine yeni indirim geliyor. Peki motorine indirim ne zaman geldi? Motorine indirim geldi mi? Motorin, benzin LPG güncel fiyatları nedir?

Petrol fiyatlarında yaşanan hızlı düşüş sonrasında araç sahipleri akaryakıt fiyatlarında indirim haberinin gelmesini bekliyordu. Sürücülerin beklediği haber geldi. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre akaryakıt fiyatına yeni indirim geliyor. Vatandaşlar mazot litresi ne kadar? Benzinin litre fiyatı ne kadar şeklinde araştırmalar yapıyor.

MOTORİNE İNDİRİM NE ZAMAN GEÇERLİ?

Motorinin litresinde Ekim ayında 2 lira 92 kuruş indirim yapıldıktan sonra jeopolitik gerginlikle 17 Ekim günü yeniden 2 lira 25 kuruş zam yapılmış, 31 Ekim 2023 tarihinde ise 1,57 TL indirim yapılmıştı. Pompaya yansıyan indirimle motorinin litresi İstanbul, Ankara ve İzmir’de ortalama olarak 38-38,50 TL aralığına gerilemişti. Brent Petrol’ün 80 doların altına inmesi ve motorinin tonunun 778 dolara gerilemesiyle motorinin litresinde beklenen indirim haberi geldi.

MOTORİNE PAZARTESİ İNDİRİM GELİYOR

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre Pazartesi günü motorinin litresine 1.50 TL indirim yapılması bekleniyor. İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul, Ankara ve İzmir’de ortalama olarak 36-37 TL aralığına gerileyecek.

BENZİNE İNİDRİM GELDİ Mİ?

Benzinde ise 0.66 kuruşluk indirime gidildi. İstanbul, Ankara ve İzmir’de ortalama olarak motorinin litresi 38-38,50 TL, benzinin litresi ise 34-35 TL aralığına geriledi. Benzinin litresinde şuan için bir indirim veya zam beklentisi bulunmuyor. Petrolde yaşanan gerileme son gelişmeler indirim beklentilerini kuvvetlendirdi. Sektör kaynaklarından bilgi geldiği takdirde akaryakıt fiyatlarında indirim veya zam haberini aktarmaya devam edeceğiz.

İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul benzin fiyatı: 34,42 TL

İstanbul motorin fiyatı: 38,05 TL

İstanbul LPG fiyatı (Otogaz): 17,94 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul benzin fiyatı: 34,37 TL

İstanbul motorin fiyatı: 37,99 TL

İstanbul LPG fiyatı (Otogaz): 18,39TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara benzin fiyatı: 35,05 TL

Ankara motorin fiyatı: 38,63 TL

Ankara LPG fiyatı (Otogaz): 18,30 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir benzin fiyatı: 35,16 TL

İzmir motorin fiyatı: 38,81 TL

İzmir LPG fiyatı (Otogaz): 18.00 TL

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir