1. Anasayfa
  2. Magazin

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir fotoğraf paylaştı, her kareye ayrı yorum yağdı...

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar gündem oldu. Yalı Çapkını'nın Seyran ile Ferit'inin fotoğraflarının beğeni butonu çöktü... SeyFer için her kareye ayrı yorum yağdı...

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir fotoğraf paylaştı, her kareye ayrı yorum yağdı…
0

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ile Ferit karakterlerini canlandıran Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oyunculukları kadar sosyal medyadaki paylaşımları ve özel yaşamları da hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Dizi ve sinemanın yanı sıra reklam çekimlerinde de boy gösteren Afra Saraçoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da gündemde. Afra Saraçoğlu’nun son paylaşımı ise yine hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Afra Saraçoğlu 9 kare fotoğraf paylaştığı instagram hesabından çocukluk döneminden bugüne çeşitli anları hayranlarının beğenisine sundu. Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı. Çocukluk fotoğraflarına ise ‘hep güzelsin’ yorumları geldi.

Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını’nda başrolü paylaşan Mert Ramazan Demir ise instagram hesabından siyap beyaz fotoğraflarını paylaştı.

O fotoğraflar daha paylaşılır paylaşılmaz hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siyah beyaz fotoğraflara yorum yapan hayranları Mert Ramazan Demir’in o hallerine mest oldu.

 

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir