1. Anasayfa
  2. Magazin

İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü’nün eski halini gören tanıyamadı! İnanılmaz değişim…

Yılmaz Erdoğan ile başrolünü paylaştığı İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün geçmiş yıllara ait ve çocukluk fotoğraflarını görenler hayrete düştü. Genç kız halleri ve oyunculuğa yeni başladığı dönemlerdeki fotoğraflara bakanlar inanılmaz değişime yorum yağdırdı: “Hem çehresi hem fiziği başka biri gibi…”

İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü’nün eski halini gören tanıyamadı! İnanılmaz değişim…
0

Dizi severleri ekrana kilitleyen Kanal D’de yayınlana İnci Taneleri dizisinde pavyon dansçısı Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü gündemden düşmüyor. Başrolünü Yılmaz Erdoğan ile paylaştığı İnci Taneleri’nde Hazar Ergüçlü’ya Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan eşlik ediyor.

GÜZELLİĞİ VE FİZİĞİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

Hazar Ergüçlü’nün dans sahnesi ile başlayan tartışmalar her yeni bölüm sonrası farklı bir sahne ile devam ediyor. Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansçısı rolüyle büyük alkış aldığı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği de dillerde.

YILLAR GEÇTİKÇE BÜYÜK DEĞİŞMİ

Hazar Ergüçlü’nün bugünlerde eski fotoğrafları da sosyal medyada oldukça gündemde. Hazar Ergüçlü Dilber karakteri ile performansının yanı sıra güzelliği ve fiziği ile de gündemde.

Dilber karakteriyle vamp kadın rolüne bürünen Hazar Ergüçlü’nün yıllar öncesi halleriyle tamamen zıt. O fotoğrafları görenler “Bir insan yıllar içinde bu kadar mı değişir” yorumu yapıyor…

 

Hazar Ergüçlü eski halleri

 

 

 

Hazar Ergüçlü çocukluk fotoğrafları…

Yazı Kaynakları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir