1. Anasayfa
  2. Magazin

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının ilginç hikayesi! Avukatlıktan çobanlığa…

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümüne Eskişehir’den katılan yarışmacı ilginç hikayesiyle dikkat çekti. Sakarya Hukuk Fakültesi mezunu olan Avukat Kadir Çelik adliye koridorlarından dağlara çıkıp nasıl çoban olduğunu anlattı… Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Çobanlık mı avukatlık mı daha güzel’ sorusuna Çelik’in verdiği yanıt herkesi daha da şaşırttı…

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısının ilginç hikayesi! Avukatlıktan çobanlığa…
0

En çok izlenen yarışma programlarının başında gelen ATV Ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu haftaki yarışmacıları bir birinden ilginç kişilerdi. Yarışmaya Eskişehir’den katılan Kadir Çelik adlı yarışmacıya mesleğini soran Kenan İmirzalıoğlu önce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yarışmacı Kadir Çelik avukat olduğunu ancak çobanlık yaptığını söyledi. Kenan İmirzalıoğlu bu yanıt üzerine şaşırdı. Çelik’e hangi okul mezunu olduğunu sorup hikayesini dinlemek istediğini söyledi.

ÇOBANLIĞI MECBUREN YAPIYORUM

Babasının çiftçi olduğunu kardeşi askere gidince babası da hastalanınca hayvanlara bakacak kimse kalmadığını belirten Kadir Çelik, “Babam hasta olunca avukatlığı bırakıp dağlara çıkıp çobanlığa başladım. Ancak yeniden arada sırada avukatlık da yapıyorum” dedi. Kenan İmirzalıoğlu’nun “Avukatlık mı güzel çobanlık mı” sorusuna ise Çelik, “Çobanlık daha güzel” yanıtını aldı.

“KAZANIRSAM ÇEŞME YAPTIRACAĞIM”

Çobanlık yapan Avukat Kadir Çelik köyde çeşme yapmak istediğini söyledi. Kadir Çelik yarışmadan 50 bin TL ile ayrıldı. Kadir Çelik yarışmadan çobanlara selam yolladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir