1. Anasayfa
  2. Magazin

Kızılcık Şerbeti oyuncularından Settar Tanrıöğen’e ağlatan veda!

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal’ı canlandıran Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirmesi sonucu diziden ayrılması dizinin oyuncularını kahretti. Başrollerini Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman ve Serkan Tınmaz’ın paylaştığı Kızılcış Şerbeti’ne Ahmet Mümtaz Taylan’ın katılması sonrası Settar Tanrıöğen devri son buldu. Dizi oyuncuları Settar Tanrıöğen için yaptıkları paylaşımlar dizinin hayranlarını duygulandırdı…

Kızılcık Şerbeti oyuncularından Settar Tanrıöğen’e ağlatan veda!
0

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal’ı canlandıran Settar Tanrıöğen,  geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmişti. Hastanede tedavi süreci devam eden Settar Tanrıöğen’in sağlık durumunun dizinin setine yeniden dönmesine müsaade etmemesi üzerine yapım şirketi önemli bir karar aldı.

SETTAR TARNIÖĞEN YERİNE AHMET MÜMTAZ TAYLAN

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Settar Tanrıöğen’in yerine Abdullah Ünal rolü için ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaştı. Ahmet Mümtaz Taylan Abdullah Bey rolü ile ilk kez izleyicinin karşısına Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde çıktı.

OYUNCULARDAN SETTAR TANRIÖĞEN PAYLAŞIMI

Dizide Abdullah Ünal’ın oğlu Fatih rolünü canlandıran oyuncu Serkan Tınmaz’dan duygu dolu bir Settar Tanrıöğen paylaşım geldi. Dizinin yeni bölümünün yayınlandığı saatlerde Serkan Tınmaz Settar Tanrıöğen ile sette çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak “Sen iyi ol yeter” notu düştü.

Kızılcık Şerbeti Abdullah Bey’in damadı ve Nursema’nın kocası Umut’u canlandıran Serkan Tınmaz da Settar Tanrıöğen’i unutmadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tınmaz “Daha oynayacak çok sahnemiz var sayın kayınpederim” diye not düştü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir