1. Anasayfa
  2. Magazin

Masterchef’te sezonun ilk kazası! Danilo ve Mehmet şef bağırıp yardıma koştu…

Masterchef Türkiye 2024’te takım oyunları başladı. Daha ilk oyunlardan heyecanlı anlar yaşandı. Kırmızı ve Mavi takımın çekişmesinde sezonun ilk büyük kazası yaşandı! Kırmızı takım yarışmacısı bir anda kendini yerde buldu, Mehmet şef ve Danilo şef yardıma koştu… Mutafa dönemedi… Yedekler hazırlık yaptı!

Masterchef’te sezonun ilk kazası! Danilo ve Mehmet şef bağırıp yardıma koştu…
0

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şeflerin jüriliği ve sunumuyla erkanların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de takım oyunları başladı. Kırmızı ve Mavi takımın 10’ar oyuncusu şeflerin damaklarını şenlendirmek için kıyasıya yarıştı.

MASTERCHEF’TE KORKULU ONLAR

Masterchef Türkiye’de takım oyunları sırasında sezonun ilk büyük kazası gerçekleşti. Mavi takım ve Kırmızı takım arasındaki rekabette nefesler tutuldu. Kırmızı takımın kaptanı Ayşe, Mavi takımın kaptanı ise Emre oldu. Yarışmacılar süre azalırken hızlı hareket etmek için risk aldı. Mutfakta heyecan doruktayken yarışmacılardan birisi bir anda ayağı kayıp yere düştü.

NEVZAT MASTERCHEF’E DEVAM EDECEK Mİ?

Masterchef Nevzat’ın düştüğünü gören Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer şef hemen sağlık ekiplerini çağırdı. İlk yardıma da şefler koştu. Nevzat hemen sağlık ekipleri tarafından kenara alınıp tedavi edildi. Bu sırada da yarışma son hız devam etti.

Süre dolduğunda mavi takım ve kırmızı takım yemeklerini tamamlamıştı. Şefler ve yarışmacılar hemen Nevzat’a döndü. Nevzat’ın dizinde bir yaralanma olduğu görüldü. Nevzat bu geceki yarışmaya devam edemedi.

İşte o anlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir