1. Anasayfa
  2. Magazin

Özge Yağız'ın annesini görenler kardeşi sandı!

Safir dizisinde Feraye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Yağız'ın annesini görenler şoke oluyor! Görenler Özge Yağız'ın annesini kardeşi sanıyor. Ünlü oyuncu her fırsatta açıklama yapmak zorunda kalıyor. Özge Yağız'ın annesi genç kızlara taş çıkarıyor, güzelliğini kimden aldığı ortaya çıktı...

Özge Yağız’ın annesini görenler kardeşi sandı!
0

Safir’in Feraye’si Özge Yağız’ın bir de annesini görün! Genç kızlara taş çıkarıyor! “Abla-kardeş gibisiniz”

ATV’de yayınlanan Safir dizisinde ‘Feraye’ karakterine hayat veren oyuncu Özge Yağız, hem kariyeriyle hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Magazin gündeminde sıkça yer alan Yağız’ın ailesi de hayranları tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğraf, sosyal medyada ilgi odağı oldu. Fotoğraf altına yapılan yorumlarda ise, “Abla kardeş gibisiniz” gibi ifadeler yer aldı.

Safir dizisinin başarılı oyuncusu Özge Yağız, güzelliğini annesinden almış! Annesi Filiz Yağız, genç görüntüsüyle görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun sosyal medydadan paylaştığı fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum yağdı. İşte, Özge Yağız’ın güzeller güzeli annesi….

“Yemin” dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ATV ekranlarında “Safir” dizisinde ‘Feraye’ karakterine hayat veren güzel oyuncu, sadece kariyeriyle değil, ailesiyle de merak konusu oluyor..

26 yaşındaki genç oyuncunun annesi Filiz Yağız, görenleri şaşkına uğratıyor. Yağız’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Abla kardeş gibisiniz”, “Güzelliğini annesinden almış” gibi yorumlar geliyor.

 

.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir