1. Anasayfa
  2. Magazin

Survivor All Star 22 Şubat adaya veda eden isim…

Survivor All Star 2024’te eleme adayları Mustafa Kemal, Hakan, Bozok ve Dora olarak belirlendi. Peki Survivor 2024 All Star'da kim elendi? Survivor bu Hakan elendi mi? Survivor'da Bozok, Dora, Mustafa Kemal kim elendi? Adaya erken veda...

Survivor All Star 22 Şubat adaya veda eden isim…
0

TV 8’in sevilen yarışma programı Survivor Al Star 2024’te haftanın son dokunulmazlık karşılaşması ile 4. eleme adayı belli oldu. Eleme adayları olan Hakan, Mustafa Kemal, Bozok ve Dora eleme düellosunda mücadele edecek.

Survivor 2024 All – Star’ın 39. Bölümü yayınlandı. Bu akşam ise nefesler tutulacak. Son bölümde 4. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım mücadele etmişti. Kıran kırana geçen mücadelenin galibi kırmızı takım oldu. Ada konseyinde bu hafta erkek elemesi yaşandı. Ada konseyinde bir oylama yapıldı ve eleme potasına girecek yarışmacı, mavi takımdan yarışmacı seçilerek eleme adayları belli oldu.

Dokunulmazlık yarışında Avantaj oyunu ve bayrak oyunu olmak üzere iki etapta gerçekleşti. İlk oyunda Merve Aydın’ın aldığı sayı sayesinde kırmızı takım mücadeleyi 8-5 kazandı. İkinci etapta ise bayrak yarışının kazananı 12-7 skor ile kırmızı takım oldu. 1-0 dokunulmazlık yarışmasının galibi kırmızı takım oldu.

Erkek elemesinde düelloya çıkacak eleme adayı mavi takımdan belirlendi. Dora’nın 7, Yaman’ın 3 oy almasıyla Dora elememe potasında düştü.

Survivor All Star’da bu akşam kim elendi?

Bu haftanın adayları ile birlikte eleme adayları Hakan, Mustafa Kemal, Bozok ve Dora eleme düellosunda mücadele edecek. Adaya veda eden isim Hakan mı? Mustafa Kemal mi? Bozok mu Dora mı? Bu sorunun yanıtı birazdan belli olacak.

 

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir