1. Anasayfa
  2. Magazin

Survivor Poyraz’ın çaldığı yiyeceklerin listesi belli oldu! Marketten alışveriş yapar gibi tek tek seçmiş…

Survivor All Star’da Dominik’te bir evden yiyecek çalan Poyraz olayın detayları ortaya çıktı. Poyraz, eve nasıl girdiğini ve marketten alışveriş yapar gibi yiyecekleri nasıl seçtiğini anlattı. Çaldıklarını duyanlar şaştı kaldı…

Survivor Poyraz’ın çaldığı yiyeceklerin listesi belli oldu! Marketten alışveriş yapar gibi tek tek seçmiş…
0

Tv8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma program Survivor’da sular durulmuyor. 56. bölümde acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, “Akıl tutulması yaşadım” dediği olayı ve Poyraz’a verilen cezayı açıkladı. Peki, Survivor yarışmacısı Poyra ne yaptı, cezası ne?

Survivor All Star 2024’te görülmemiş olay yaşandı. Survivor’un pazartesi akşamı ekarana gelen 56. bölümde Acun Ilıcalı, Poyraz’ın hırsızlık yaptığını duyurdu ve Acil durum konseyi düzenledi.

Acun Ilıcalı kendisini şoke eden olayı şu sözlerle açıkladı: “Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı, hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhattabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz”

Ilıcalı, mavi takımdan Poyraz’ın Dominikli birinin evine girerek yiyecek ve içecek aldığını öğrendiklerini “Sana Survivor tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir ceza vericez. Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. İtiraf eden varsa, ben de varım diyen varsa Poyraz’ın cezasında indirime gideceğiz” şu sözlerle açıkladı.

POYRAZ 10 ÖDÜLDEN MEN EDİLDİ

Takımdan diğer erkek yarışmacılar olaya dahil olduklarını söyleyince Poyraz’ın cezası 10’a düşürüldü.

Poyraz evden yiyecekleri nasıl aldığını en ince ayrıntılarına kadar açıkladı. İşte Poyraz’ın ağzından hırsızlık olayının detayları: “On gündür zor bir dönemden geçiyorum. Evde kimse yoktu, boş kullanılmayan bir ev olarak düşündüm. Kilere baktım. Belki bir konserve bulurum umuduyla girdim. Evden genel besin ürünleri, et, pirinç, peynir ve ketçap mayonez aldım. Besin ürünleri alıp evden çıktım. Biraz da baharat aldım. Evin sahibinden de özür diliyorum.”

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir