1. Anasayfa
  2. Magazin

Tuba Büyüküstün transparan kıyafetiyle galayı yıktı geçti! Herkesin gözü onun üstündeydi…

Tuba Büyüküstün başrollerini Halit Ergenç ile paylaştığı Gain’de 14 Şubat Sevgililer gününde yayınlanacak “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galasına damga vurdu. Tuba Büyüküstün transparan tarzıyla göz kamaştırdı.

Tuba Büyüküstün transparan kıyafetiyle galayı yıktı geçti! Herkesin gözü onun üstündeydi…
0

Gain’de yayınlanacak “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galası gerçekleştirildi. Dizideki cesur sahneleri çok konuşulan Tuba Büyüküstün transparan tarzıyla galayada bakışları üzerine topladı. Siyah mini transparan tarz elbisesiyle geceye katılan güzel oyuncu, hayranlarından tam not almayı başardı.

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ü yıllar sonra bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. 14 Şubat’ta izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizi tanıtımlarıyla büyük yankı uyandırdı. .

 

HALİT ERGENÇ VE TUBA BÜYÜKSÜTÜN’DEN CESUR SAHNELER

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün cesur sahneleri uzun süre konuşuldu. Tuba Büyüküstün ateşli sahnelerinin ardından şimdi de gala tarzıyla gündem oldu.

Yarın Yokmuş Gibi’ dizisinin galasına siyah transparan mini elbisesiyle katılan Büyüküstün tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir