1. Anasayfa
  2. Magazin

Türkiye’nin en zengin oyuncu listesi açıklandı! İlk üç sırayı görenler “vay be!” dedi…

Dizileri ve filmleri ile milyonları ekrana kilitleyen dudak uçuklatan ücretler alan ünlü oyuncuların servetleri ortaya çıktı. Türkiye’nin en zengin 5 oyuncusu belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’dan Seranay Sarıkaya’ya Hande Erçel’den Can Yaman’a listenin üst sıralarında yer alan ünlülerin bakın servetleri ne kadarmış?

Türkiye’nin en zengin oyuncu listesi açıklandı! İlk üç sırayı görenler “vay be!” dedi…
0

 

Ünlü oyuncuların mal varlığı ve bölüm başına ne kadar kazandıkları çok merak ediliyor. Lüks hayatlarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli’nin serveti ortaya çıktı. İşte Türkiye’nin en zengin oyuncusu…

Dünyanın ünlü yıldızların servetlerini açıklayan Celebsrevealed sitesi Türikye’de en zengin 5 oyuncuyu açıkladı. Buna göre en zengin 5 Türk oyuncu belli oldu. Site bu kez Türk oyuncuların dudak uçuklatan servetlerini tek tek açıkladı.

İşte o liste

5. SERENAY SARIKAYA

Aile dizisi ile son olarak ekrana gelen, Lale Devri, Medcezir, Fi, Şahmaran gibi dizilerde başrol üstlenen Serenay Sarıkaya listenin beşinci sırasında yer aldı. 31 yaşındaki Sarıkaya’nın mal varlığı tam tamına 186 milyon TL.

4. HANDE ERÇEL

Hakan Sabancı ile olan aşkı ile gündeme gelen oyunculuğu ile ilgili tartışmalara neden olna Hande Erçel listenin 4. Sırasında yer aldı. Hande Erçel’in mal varlığı 249 milyon TL olarak açıklandı.

3. CAN YAMAN

Üç numarada ise genç kızların sevgilisi Can Yaman yer aldı. Son dönemde gazetecilerle yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken ve oyunculuk hayatını şu an İtalya’da sürdüren Yaman’ın serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL olarak açıklandı.

2. MERYEM UZERLİ

Listenin iki numarasında ise bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı güzel oyuncu Meryem Uzerli var. Uzerli’nin serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

1. KIVANÇ TATLITUĞ

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Gümüş, gibi fenomen dizilerde rol aldıktan sonra son olarak Aile dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizi ve filmlerin yanı sıra birçok reklam filminde de rol alıyor. Tatlıtuğ’un serveti 15 milyon dolar yani 466 milyon TL.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir