1. Anasayfa
  2. Magazin

Ünlülerin kilolu halini görenler inanamadı!

Ekranda göz alan ünlülerin bir de kilolu olduklarını düşünün? Sizce nasıl görünürlerdi... Milyonlarca hayranı olan ünlüler yapay zekayla kilo aldı! Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Brad Pitt... Onları bir de kilolu halleriyle görün...

Ünlülerin kilolu halini görenler inanamadı!
0

Yapay zeka artık hayatımız her alanında. Kimi zaman karşımıza her soruyu yanıtlayan bir bilge, kimi zaman da görüntü ve seslerle oynayan ürkütücü bir montajcı olarak çıksa da artık yapay zekayı her alanda kullanmaya başladı.

ÜNLÜLER KİLOLU OLSA NASIL OLURDU?

Yapay zeka aynı zamanda fotoğraf hileleri ile de aklımızı başımızdan almaya devam ediyor. Son olarak milyonlarca hayranı olan ünlülerin yapak zeka ile kilo almış halleri sosyal medyada dolaşır oldu. Peki Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit Brad Pitt gibi ünlüler çok kilolu olsa nasıl görünürdü?

Hayranları acaba Burak Özçivit’i yapak zeya ile kilo almış haliyle de bu kadar çekici bulur muydu? İşte yapay zekanın kilo aldırdığı ünlüler…

Kim milyoner olmak ister? Yarışmasıyla şu sıralar sinemadaki performansı gibi ekranda da milyonları ekrana kilitleyen Kenan İmirzalıoğlu yapay zeka ile “Kilolu olsaydı nasıl olurdu?” Sorusundan çıkan fotoğrafıyla görenleri hayrete düşürdü.

 

Brad Pitt ise yaşlı ve kilolu haliyle yine yapay zekanın ilginç bir hale soktuğu ünlülerden oldu. Ünlü Hollywood yıldızını acaba kilolu haliyle nasıl bulurdunuz?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir